Jobba hos oss

Affärsutvecklare T&B

Affärsutvecklare Truck & Buss

WashTec Sverige är marknadsledande inom försäljning och service av system för personbilstvättar inkluderande tvätt, vattenrening och tvättkemikalier. Vi har börjat vår tillväxtresa inom tvättkoncept för tunga fordon. 2016 har vi sålt och monterat ett flertal anläggningar och vi siktar på att inom ett par år vara det självklara valet även inom detta kundsegment.

Nu söker vi en affärsutvecklare, som har god kännedom om marknaden för tunga fordon, kan översätta kundbehov och utveckla dem till färdiga säljbara koncept, stötta säljare med expertkunskap inom segmentet och vid val av lösningar samt vara en naturlig länk till vår produktorganisation.

Som affärsutvecklare Truck & Buss är du en del av försäljningsorganisationen och du kan arbeta från något av våra kontor i Kista, Åkarp eller Frölunda.

Den här rekryteringen hanteras i samarbete med Sales Only.

Klicka här för att ansöka om tjänsten

Information om företaget hittar du på washtec.se

Servicetekniker i Öst

Servicetekniker till WashTec i Stockholmsområdet- Sveriges ledande aktör inom biltvätt

Tycker du det är roligt att jobba ute på fältet med mycket problemlösning och kundkontakt? Drivs du av nöjda kunder och utveckling? Då kan tjänsten som Servicetekniker vara något för dig!

WashTec´s Huvudkontor är beläget i Kista och är en familjär arbetsplats där du erbjuds stor variation och eget ansvar som Servicetekniker. Låter det intressant?

Nu söker vi via Manpower Servicetekniker i Stockholmsområdet. Klicka på länken och skicka in din ansökan redan idag.

https://www.manpower.se/swe/lediga-jobb/jobb/de7c15a1-dcba-440c-b2f4-f575d33f8bf9/servicetekniker-till-washtec-i-stockholm/?search=washtec

Kontaktpersoner inom WashTec för övriga frågor kring företaget besvaras av Rasmus Johansson 070-645 07 52, på WashTec.