Om oss

Vårt samarbete med WashTec sträcker sig så långt tillbaka som till 1980-talet och tillsammans har vi under drygt 30 år
utvecklat produkter som är marknadsledande avseende kvalitet, driftsäkerhet och ekonomi.
Pamaco

Pamaco

Pamaco har sitt ursprung från tre olika företag, Pamaco, Totalservice och JTS, alla grundade 1980 och alla arbetade med främst service av biltvättar redan från starten. Företagen hade delat upp Sverige i tre regioner men då alla tre arbetade med WashTec beslöt vi oss för att gå ihop och bli bäst på marknaden.

Nu har vi utvecklats till att vara Sveriges ledande aktör inom fordonstvätt. Vi dimensionerar och installerar högkvalitativa och miljöeffektiva tvätt- och vattenreningssystem för professionell fordonstvätt. Dessutom erbjuder vi en rad servicetjänster inom området. Våra styrkor ligger i vår tekniska kompetens, kundfokuserade service och vårt kompletta utbud av produkter och tjänster. Vi är en partner genom tvättens hela livscykel och täcker våra kunders samtliga behov, så att de tryggt kan fokusera på sin kärnverksamhet.

WashTec

WashTec

WashTec, som kommer från Tyskland, är global marknadsledare inom fordonstvätt. Idag finns drygt 27 000 tvättanläggningar från WashTec i drift runtom i världen, och fler än två miljoner fordon tvättas varje dag i en WashTec-tvätt i över 60 länder.

WashTec har satt standarden för biltvättssystem – oavsett om det är tvättar för personbilar, större fordon som husbilar och husvagnar, lastbilar eller bussar.

Givetvis tillverkas allt under såväl ISO-9001 som ISO-14001 standards och produkterna är CE-märkta i enlighet med EUs maskindirektiv.

”Service och kunskap utöver det vanliga”